Over ons

Over ons

Ryaert freelancers bemiddelingsorganisatie is een dienstverlener voor freelancers, die zich richt op het brede werkgebied van schoonmaak, productie, techniek, grond- weg- waterbouw en administratie. 

Voor deze sectoren verzorgen wij de werving en selectie en adviseren wij jou welke weg je kunt bewandelen om de salarisadministratie makkelijker voor jezelf te maken ( let op dit is alleen als je geen Kvk inschrijving hebt).  Heb je  wel een Kvk nr, dan ben je als Zzp’er ook welkom en kunnen wij ook voor jou bemiddelen. Zo kun je als freelancer / zzp’er zonder zorgen je werkzaamheden uitvoeren, terwijl Ryaert freelancers bemiddelingsorganisatie alle onderhandelingszorgen tussen jou en de opdrachtgever uit handen neemt. 

Eens per 14 dagen of per maand, afhankelijk wat de afspraken zijn met de opdrachtgever waar je tewerk wordt gesteld, zal je worden betaald.

In samenwerking met een gespecialiseerde freelance administratie kantoor, die zorgt voor afdrachten van alle nodige zaken als Btw, loonbelastingen, verzekeringen etc, kun je via hun platform ons dan factureren en ben je als freelancer vrij om je werk uit te voeren en jezelf te richten op zaken waar je zelf goed in bent. 

Als Freelancer via bovengenoemde platform, geld dan het volgende. Wat op je rekening gestort wordt, is dan ook netto en hoeven verder geen afdrachten meer van worden gedaan. Kortom bent je zelfstandig zonder kvk en heb je toch de voordelen die je ook in loondienst zou hebben.

Als Zzp’er stuur je ons zelf een factuur uit eigen administratie en ben je zelf verantwoordelijk voor alles afdrachten, verzekeringen etc. Uiteraard kunnen wij jou hier ook zeker in adviseren en ondersteunen waar nodig. 

Ryaert freelancers bemiddelingsorganisatie zoeken de juiste freelance talenten die passen bij de opdrachtgevers. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen. Hierdoor staan wij dicht bij de freelancers en opdrachtgevers en kunnen wij zo de beste service bieden.

Onze missie

Onze Missie:

  • Freelance talenten aan de juiste opdrachtgevers koppelen
  • Korte communicatielijnen
  • Een freelancers bemiddelingsorganisatie die naast u staat en meedenkt
  • Begeleiden naar een passende opdracht

Ryaert freelancers bemiddelingsorganisatie staat voor de volgende kernwaarden menselijkbetrouwbaar en grensverleggend. Dit zijn onze kernwaarden waar wij voor staan binnen onze organisatie.

Menselijk: We werken met mensen en voor mensen, we luisteren en tonen begrip naar elkaar waardoor we de beste kwaliteit en service kunnen bieden.

Betrouwbaar: Wij zijn een no-nonsense organisatie waar open en eerlijk wordt gecommuniceerd.Korte communicatielijnen met freelance talenten en opdrachtgevers.

Grensverleggend: Het is onze passie om mee te denken en grenzen te verleggen in de constant veranderende arbeidsmarkt.

Ons team

Thierry Ryckaert

Commercieel Directie

Thierry Ryckaert

Algemeen Directie