Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Flexwerkers

Hieronder hebben wij een aantal veelgestelde vragen voor je beantwoord. Staat jouw vraag er toch niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs op ons kantoor! Bel naar +31 (0)117-220001 of mail naar info@ryaert.nl en wij staan je graag te woord.

Op deze site kun je een inschrijfformulier invullen. Met het invullen daarvan sta je nog niet officieel ingeschreven bij Ryaertty Uitzendorganisatie. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op om je te informeren over de mogelijkheden. Op basis daarvan nodigen wij je uit op de vestiging om je inschrijving compleet te maken.

Je kunt uiteraard ook direct langs komen op de vestiging van Ryaert Uitzendorganisatie. Het is dan wel handig om van tevoren even te bellen om een afspraak te maken, dan kunnen we een intake-gesprek met je inplannen. De contactgegevens van onze vestigingen vind je hier.

Wekelijks wordt het salaris berekend aan de hand van jouw (digitale) declaratie, waarop de gewerkte uren worden ingevuld. Het is belangrijk dat je de gewerkte uren op de declaratie elke week invult en/of controleert. Zijn de uren correct ingevuld, is het werkbriefje door de opdrachtgever geaccordeerd, dan worden de uren in ons systeem klaargezet. De gewerkte utren worden opgespaard en vindt de betaling in het einde van de 4e week plaats.

Zo geniet u net als bij een rechtstreekse baan, van een 4 weekelijkse verloning, waardoor in een later stadium, bij eventueel reachtstreeks in diensttreding bij de opdrachtgever, er geen groot gat van weken zal zijn, maar zo lopen lonen netjes in elkaar over en hoeft er vrijwel niets door u te worden overbrucht. 

Indien je ziek bent, dien je je persoonlijk, vóór aanvang van de werkzaamheden, doch uiterlijk vóór 09.00 uur op de dag van ziekte, ziek te melden bij het bedrijf waar je te werk bent gesteld én bij de vestiging van Ryaert Uitzendorganisatie die je heeft uitgezonden.

Als je tijdens het werk ziek wordt en niet meer kunt werken dan meld je dit bij je direct leidinggevende van het bedrijf waar je tewerkgesteld bent én bij de vestiging van Ryaert Uitzendorganisatie die je heeft uitgezonden. Het werk gaat immers door en onze intercedenten zullen eventueel zo snel mogelijk een vervanger moeten vinden.

De ziekmelding moet door jou zelf worden gedaan. Een ziekmelding door iemand anders wordt alleen geaccepteerd indien daarvoor een goede reden is.